Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik
SİTEMİZİ NASIL BULDUNUZ ?
Anket Anket


Dernek
Dernek Logosu Dernek Logosu

Basın Bülteni Basın Bülteni

Eklenti Kur
Radyo Radyo

CanlıCanlı Yayın Yayın
UlaşımUlaşım Krokisi Krokisi
SohbetSohbet Bölümü BölümüDolu dolu ve hoşça vakit geçirmek için
İletişimİletişim Formu Formutavsanlider@hotmail.com


Reklamlar Reklamlar

Memurlar Memurlar

ŞÜKRAN YILMAZ

Şükran Yılmaz Şükran Yılmaz

2549 Hit
Gönderim Tarihi : 15.10.2008

4-5 adet haslanmis patatesi pure haline getirin. 1 adet sogani zeytinyaginda kavurun. Patatesleri ekleyin, tuz ve kirmizibiberini ayarlayin.
Hamuru manti inceliginde acin. 2 cm uzunlugunda kareler kesin ve ortalarina ic malzemeden koyun. (Klasik orgu seklinde kapatmak icin yuvarlaklar kesilmesi gerekiyor) Karsilikli iki kenari birlestirin ve bu kenarlari arkaya dogru itip iki ucu arkada birlestirin.
Kaynayan tuzlu suda 10 dk kadar haslayin. Pisen hingelleri bir tabaga alin ve tereyagi gezdirin. Yaga bir miktar tuz atip kisik ateste hafif pembelestirirseniz cok daha leziz olacaktir..

TURGUT KIZGIR

Turgut Kızgır Turgut Kızgır

Gönderim Tarihi : 15.10.2008
Lütfen bu tarz yemkleri soğansız tarif veriniz. Teşekkür ederim.
ZÜLFİKAR ACIDERE

Zülfikar Acıdere Zülfikar Acıdere

Gönderim Tarihi : 30.05.2010
Hingel,su boregi,katmer ve kombe...
Benim fovorilerim bunlar.
Ayrica yemek degil ama eskiden koyden gelirdi,kokan peynir vardi,bayiliyordum ona;ki cogu insan kokusundan haz etmez ama ben cok seviyordum.Tabi peynirin ismi kokan peynir degil,ben oyle diyorum.
CEVAP GÖNDERİM FORMUCEVAP GÖNDERİM FORMU
Mesajınız* :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız.
Not : Lütfen küçük harf kullanınız.

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi1 :0,0117

© 2008 hafiktavsanli.com
Hafik Tavsanli Köyü Web Portalı http://www.hafiktavsanli.com

Tam Ekran